You are currently viewing 7.klases skolēni apguva tēmu 🐟🧑‍🍳🍽️“Zivs apstrāde un tā pagatavošanas veidi”

7.klases skolēni apguva tēmu 🐟🧑‍🍳🍽️“Zivs apstrāde un tā pagatavošanas veidi”

7.klasēs Dizains un tehnoloģijās stundās skolēni apguva tēmu “Zivs apstrāde un tā pagatavošanas veidi”.  Skolēni darbojās arī praktiski- krāsnī sautēja un cepa dažāda veida zivis, mizoja un vārīja kartupeļus, kā arī gatavoja dārzeņu salātus. Kopā liekot mācību stundās iegūtās zināšanas, prasmes un praktisko darbošanos skolotājas Marikas Beļēvičas uzraudzībā, šīs tēmas Sasniedzamais Rezultāts bija sātīgs, garšīgs un veselīgs! 💖